friends

Thursday, September 30, 2010

I am the e-queen

 Actually pagi ni tadi gua ade gerak gi KT, gua g Ter ade horse riding lesson.., perhhh.!! da lame siott x naik kuda.., ase body ni da x fit da.., n bapak la wei..! gua rindu kot nak trot sume tu.., tapi jumping blum lagi la..
sterlah beberapa bulan tgalkan stable tu, pagi tadi lepas gian gak la even xdapat riding lame pun.., dapat plak this time i was riding Perth, selalunye my instructor, Mimi would give me Happy Leader as my training horse.., tapi tatau y tadi Mimi bagi Perth plak.., tapi ok je just mule2 nk kasi kamceng mmg la susah tapi da kick da tap die sikit maun jugak die trot.. sgt penat arini.., balik je dari horse riding prgi office sky net kat Dungun sbb semalam mama da post kan parcel tu.., sky net cepat kott..!! arini smpai da.., btw, thankx mummy..!! so I can wear my 'new' pair of jeans tonight :))
tq Sky Net sbb cepat anta parcel I ni :)


pix yg second tu kn ade fork tu kn.., ti la nsib baik masa mama duk still wrapping parcel tu, gua smpat call n mintak mama bungkus kan sekali fork tu.., garpu gua ntah mane ilang ntah.., ade la ni yg buat sikat rmbut agaknye..!!

da tu tgh sedap2 cek poket sume kan.., tjmpe la duit 5 inggit n singgit ni kat dalam poket salah satu jeans yg mama post ni.., ni kes kua g makan then change sumbat poket trus.., pakai barang3 4 kali trus cmpak laundry  beg, x nyempat2 nk cek poket tu kot2 ade 50 inggit ke.., xpasla masuk dlm washing machine then kot tkoyak ke.., da putih mate..