friends

Saturday, August 13, 2011

mini open house??

I akui, and I rasa everybody feels the same way. Bila dah berjauhan dengan keluarga, especially bulan Ramadhan macam ni, rakan-rakan lah tempat kita bermanja dan menumpang kasih. I dah duduk dungun ni more than two years now. And this Ramadhan is the 3rd Ramadhan I'm having here.

So last Thursday, classmates I yang NR (non-resident) held this majlis berbuka puasa at their place. The venue was at Munie's house at Taman Selasih. Tuan rumah consisted of Que, Munie, Mun, and Aimi. Housemates dorang yang lain balik rumah. Kak Iqa pulak came with the rest of her house mates, Nisa, Jannah, and Ruby.
 and VVVVVIPs were I, Emi and Angah :)
Skip the boring part.


Here are the dishes

telur dadar tu yang paling susah buat ( aimi nadia cakap kena open youtube, susah gilerr kan)
yang daging black pepepr tu munie yang masak
mix vege pulak mun yang masak 
p/s : sume sedapppp gilerrr wei!


nasi came to 2nd yang susah masak.
according to Que.

grr!! yang ni I, angah and emi yang buat beli


yang ada dua periuk tu were kari ayam.
guess what? Nisa made it!
she IS one damn good cook.
yang kuih tu pulak I tak ingat lah nama die, yang tu pun came from Kak Iqa's place.
dengarnya Kak Iqa yang buat :p

mineeee!!

dah lama tak makan dalam pinggan :(

3 comments:

jihan said...

pinggan i :)

emiliana anuyai said...

nak lagiiiii :d

nabila riduan said...

jihan : thanks for your pinggan <3

emi : kite pulak yang masak tettt :p