friends

Tuesday, August 23, 2011

I can see me packing my bags for raya :)

I tak pack lagi homaigod homaigod! tak pack lagi. This is a disaster! I have to start packing now. I mean, NOW! I have alot of stuff to pack and sumbat dalam beg. Since its about two weeks after raya I will be having my final exams, jadi I think its better if I bawak balik half of my stuff. Nanti sem break tak payah nak bawak balik banyak sangat barang hmm...

pack cepat2 kasi kosong almari nak balik rayaa!

And speaking of raya that only a few days away, akal fikiran jiwa raga minda hati semuanya lah dah ada kat rumah. Jasad je ada kat Dungun. That means pergi class pun rasa macam pergi beli ikan kat pasar, dah takda mood. Okay takda kena mengena tapi I really wanna go home! Tak sabar nak buat kuih raya beli baju raya lagi! And I dah ada plans for raya ha ha ha ha ha cantttt wait :)

Semalam I dah amek kuih raya I from Dee, excuse me readers, bukan Dee buat pun dia jadi supplier je :p
apple alabama..
layer atas habis before raya :D


My plans for raya :
~ beli baju, kasut, beg, make up.
~ try buat a few kuih raya yang payah and leceh simple and senang.
~ trial and error rendang ayam for berbuka. Sure sedap nanti boleh masak for raya.

nampak buruk tapi sedap nih!
indah khabar dari rupa :)

ini memang the bomb!

boleh mintak anis and farish tolong I buat kuih raya nnti bagi upah rasa kuih okay :)
 btw hari ni buka kat Laila lagi! Parents Jihan baik hati sponsor berbka seperti Ramadan2 yang lepas. Then pergi McD dengan Aimi. Mr Engineer, bile nak take me to chicken porridge and big apple :p *blushing*


4 comments:

jihan said...

untonglaa blk awl

emiliana anuyai said...

geee, awak lagi untung. hari-hari boleh balik rumahh. :)

nabila riduan said...

jihan : awal lagiii untung sayanggg :)

nabila riduan said...

emi : ayuh pack barangggg :D