friends

Monday, August 22, 2011

ammar

Minggu minggu akhir Ramadan ni, kebiasaan iftar mesti kat luar, kat kedai makan. Muak dah asyik makan kat bilik je. Balik2 makanan yang sama beli kat cafe. Boringggg. So another iftar with friends. Last Wednesday, on Nuzul al-Quran, my class mates and I went for iftar at Ammar Restaurant. About 5 mins of driving from campus. Tapi yang tak syoknya, ada lah 3 4 orang tak dapat join. The planing was at last minute, nasib baik  ada yang tak balik rumah. Kawan2 I majoriti form Terengganu, jadi possibilities for them to go home even the holiday was just a day was very high, compared to anak2 perantau macam I ni. Yang hanya dapat balik rumah awal Ramadan sahaja, tu pun had to skip a few classes. Hmm..

It was about 20 of us attended the iftar. And a few boys were there too. Atha recited the prayers, and and and..... semua orang mengamin kan nya!! Haha kalau anne ni balak aku sumpah aku bangga wei! satu kedai kot! Banyak pahala tu atha :))

p/s : gambar takda sebab semua kebuluq cepat je habis. just a short entry sebab bosan tahap dewa.

2 comments:

momoe love said...

huhu.. buka apa??? tak ajak pown kan.. hahahaa

nabila riduan said...

buka makan macam2 :)
nikmatnya berpuasa!