friends

Friday, September 9, 2011

road trip

We had costing quiz yesterday. Even it was just a quiz, I gelabah tahap maximum because on the previous night, I didn't study at all. Study keluar berjimba bersama rakan sampai pukul 4.30pagi. Memang tak lah balik tu nak study kan. Tidur lagi bestttt.

tgh tunggu driver datang mai.
esok ada costing quiz, malam ni keluar berjimba.



before costing quiz

This was the countless road trip I've done with friends here in Dungun. Selalu sangat on a road trip tapi this time, road trip to Mesra Mall je. Untung lah ada MM, kau ada? This so called road trip was held sebab my friends nak pergi tengok Hantu Bonceng ape benda entah kat MM tu and also my dear friend Fatin akan pergi beraya kat rumah boipren die. Gile, pergi beraya umah boyfriend jmpa future mother in law tapi angkut membe2 sampai dua kereta. Cuak katanaya -,-. And since it was Thursday, mana ada midnight movie kat sini! Kau fikir ni mid valley? Ada wayang tu kira bersyukur okay.

atha the mastermind
*cough anne cough*

Tak dapat tengok movie, kami pergi main bowling. Yang pergi ada 7 orang. Yang main 5 orang. Fatin taknak main, pakai baju kurung main bowling tak manis katanya pfft :p.



pilih mana ang nak, yang belang2 tu dah tak available




fatin and alif <3

Selepas berjimba di MM, kami pergi lepak pula kat Pantai Kemasik. Sebab mase tu dah nak dekat maghrib, tak elok pula pergi rumah orang time maghrib(nak cover untuk fatin ;p).

Kat rumah alif kan, ada banyakkkkk kucing. Nenek kucing, mak kucing anak kucing and macam biasa lah bapak kucing man ada. Hilang pah mana dop tahu. Biasalah jantan ^____^




sumpah comel giler!

thanks fatin sebab inviting us teman kan kau yang kecuakkan tu heheh.
and thanks to atha sebab jadi driver kami yang buat rambut aku kusut.
and thanks to alif and family for the lovely dinner sampai atha tambah banyak kali.
thanks again to fatin for the hyundai matrix woot woot!

p/s : fabregas : thankx to bella for big apple :D




4 comments:

nor fairuz said...

sangat-sangat suke kucing!!!!!

nabila riduan said...

comel sgt kan :)

fatiNadhirah said...

welkam bella. hehehe t temankan ak ag ek.

nabila riduan said...

hehehe, sure beb :)